Uzbudljive novosti, stižu danas!

2015-04-23

BETA testing je završio i sve novosti oživjeti će danas! Provjeri novu mapu svijeta, plaćeničke kampove, rudnike, streljanu i još puno toga na našim novim svjetovima!

Jesi li spreman? Dobro. Već znaš o novim stavkama, koje dolaze na Khan Wars, a već imamo neke uzbudljive vijesti za tebe. Sve su novosti spremne i možeš ih isprobati još danas.

Još uvijek čitaš ovaj članak umjesto da se prijavljuješ na novi svijet? Jedini razlog za to bi mogao biti taj da želiš saznati što više o novoj verziji prije nego što se priključiš obnovljenoj srednjovjekovnoj pustolovini. U tom slučaju, ispod možeš pronaći sve što moraš znati o novoj verziji:            

Obnovljena mapa svijeta

Obnovili smo mapu svijeta u potpunosti. Nova je mapa atraktivnija i funkcionalnija. U potpunosti optimizirana za mobline uređaje, nova mapa je tu za tebe u svakom trenutku.

Rudnici i plačenici

Novi rudnici i plaćenički kampovi pojavljivati će se oko tvojih gradova. Možeš ih pronaći putem mape svijeta i možeš im pristupiti preko pokrajine u gradu. Možeš ih napasti i opljačkati, koristiti i popraviti. Dobiti ćeš bonuse u obliku resursa od rudnika i dobiti će mogućnost stvarati vojsku u plaćeničkim kampovima.

Streljana

Vojarna je podijeljena u dvije odvojene građevine: Streljana i Vojarna. Odradi novi set misija i provjeri dali je nova građevina u gradu spremna za nadogradnje!

Pokloniti ćemo ti novi grad na određenim razinama

Na određenim razinama igra će ti dodijeliti novi grad!  

Onda? Što čekaš? Priključi se novom Khan Wars-u odmah i stekni prednost nad neprijateljima!


2005 - 2024 XS Software

Uvjeti korištenja Polica privatnosti